Flaş! Türkiye erken seçime gidiyor! Tarih açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim çıkışı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştükten sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Türkiye'nin 24 Haziran'da erken seçime gideceğini açıkladı.

Flaş! Türkiye erken seçime gidiyor! Tarih açıklandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı bugün saat 13.30'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaklaşık yarım saat süren bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından Başbakan Binalı Yıldırım ve AK Parti MYK üyeleriyle bir araya geldi. Görüşme uzayınca daha önce 15.30'da yapılacağı duyurulan açıklama saat 15.53'te yapıldı.


ERDOĞAN: SEÇİMLER 24 HAZİRAN'DA YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe’de Bahçeli ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. 'Sayın Bahçeli ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik" diyen Erdoğan şunları dile getirdi: Bahçeli'ninTBMM'deki grup konuşmasında ifade ettiği milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin erkene alınmasıyla ilgilili teklifini de değerlendirme fırsatı bulduk. 15 temmuz darbe girişinin başarsızlığa uğratılması siyasette de yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Gerek Suriye, gerek sınırımızda yaşananlardan dolayı yeni sisteme geçiş aciliyet gerektirmiştir. Seçimlerin 24 Haziran'da yapılmasına karar verdik. Konuyla ilgili yasal süreci hemen başlatıyoruz. YSK da seçim hazırlıklarına şüphesiz ki derhal başlayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
45 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem