Fındık İşçileri Kaza Yaptı

Tokat'ta fındık işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu, aralarında çocukların da bulunduğu 17 kişi yaralandı.Şanlıurfa'dan Ordu'ya fındık işçisi taşıyan Yasin Temiz (43) yönetimindeki 63 HK 165 plakalı minibüs, Tokat-Niksar kara yolunun Şenköy mev

Fındık İşçileri Kaza Yaptı


Tokat'ta fındık işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu, aralarında çocukların da bulunduğu 17 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'dan Ordu'ya fındık işçisi taşıyan Yasin Temiz (43) yönetimindeki 63 HK 165 plakalı minibüs, Tokat-Niksar kara yolunun Şenköy mevkisinde devrildi.

Yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra durabilen minibüsün sürücüsü Temiz ile yolcular M. Fatih (14), Nurgül (16), Sedat (9), Melek (5), Hüseyin (37), Meryem (22), Halil (33), Süleyman (11) ve Şeyhmuz Karatepe (13) ile Hülya (20), Veysi (15), Leyla (13), Sinan (24) ve Mehmet Nuri Gürkan (31), Filiz İzci (24) ve Zübeyde Seyran (23) yaralandı.

Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan sürücü Yasin Temiz ve yolculardan Nurgül Karatepe, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

KASASINDA FINDIK İŞÇİSİ TAŞIYAN KAMYONLAR DURDURULDU

Bu arada, kazadan yaklaşık 1 saat sonra bölgede uygulama yapan Tokat Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, Şanlıurfa'dan Ordu'ya kasasında fındık işçisi taşıyan 5 kamyonu, kent girişindeki şehirler arası otobüs terminalinde durdurdu.

Kamyonlara ve sürücülerine, kasada yolcu taşıdıkları için cezai işlem uygulandı. Hayatlarını riske atarak kasada yolculuk yapan ve çoğunluğu kadın-çocuklardan oluşan yaklaşık 400 kişi, araçlardan indirilerek kiralanan minibüslerle Ordu'ya gönderildi.

Kamyon kasasındaki işçiler, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem