Faruk Kanca: “İdam cezası gelmeli ama…”

Trabzonspor yöneticisinden Haber61’e İdam Cezası açıklaması.

Faruk Kanca: “İdam cezası gelmeli ama…”

Haber61 – Haber Servisi – Yaşanan son olaylar sonrasında İdam cezasının gelip gelmemesi Türkiye gündemindeki yerini koruyor.

Trabzonspor yöneticisi Faruk Kanca konu ile ilgili olarak Haber61’e yaptığı açıklamada İdam cezasının gelmesini ancak cezanın teröristleri de kapsaması gerektiğini vurguladı.

Kanca “Avrupa Birliği ülkelerinde idam yasaklandı, biz de o kurala uyma adına geçmişte idam kaldırıldı ama birçok modern ülkede idam halen uygulanıyor, başta ABD olmak üzere. Kaldı ki benim şahsi kanaatime göre, şöyle düşünelim; vücutta parmak ya da kol kangren olduğu zaman diğer uzuvların selameti için, kangrenli olan kısım kesiliyor. Bu konu da bunun gibidir yani. Toplumda küçük çocuklara taciz düşüncesi olan insanlar kangren olmuş demektir, onu vücuttan kesip atmak lazım. Bu da idam cezasının geri gelmesiyle olur. Bu durum aynı zamanda teröristleri de kapsaması gerekir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem