Kocaeli'nin Gebze ilçesinde P&G fabrikasında rehine krizi sürerken, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla böyle bir eylem yaptığı iddia edilen şahsın fotoğrafı ortaya çıktı.
Üzerinde bomba olduğunu öne süren şüphelinin, "Gazze için ya musalla ya ölüm" yazısı önünde poz verdiği görüldü.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) İhsan Dede Caddesi'nde temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet gösteren Procter & Gamble (P&G) isimli uluslararası fabrikada işçiler, henüz kimliği tespit edilemeyen bir şüpheli tarafından rehin aldı. Çitlerden atlayarak fabrikaya girdiği iddia edilen şüpheli, üstünde bomba olduğunu da öne sürdü. Rehine ihbarı üzerine olay yerine aralarında özel harekatçıların da yer aldığı çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Caddeyi trafiğe kapatan ekipler, güvenlik önlemi aldı.
Şüphelinin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla böyle bir eylem yaptığı iddia edildi. Öte yandan, şüphelinin fotoğrafı da ortaya çıktı. Elinde tabanca bulunan şüphelinin "Kapılarak açılacak. Gazze için ya musalla ya ölüm" yazısı önünde poz verdiği görülüyor. Şahsı ikna çalışmaları sürerken, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da bölgeye geldi.
Tüm Yorumlar (6)
Vadantaş
2 yıl önceBu millet kafayı yiyor gidişat iyi değil her şeyyazık hayat pahalılığı saygılar
Davut
2 yıl önceBu ülke yakında Afganistan olacak.
Gökhan
2 yıl önceÜlkede bu sakallardan ne kadar çok var
Hüseyin Akyüz, almanya
2 yıl önceKafaya bak,ulan ölmeyi göze aldıysan gitsene Gazze'ye, savaşa katıl,burdaki insanın suçu ne ?? Ama senin kafadakiler hep aynı zaten,kahve içen, yemek yiyene laf atarsınız,yiyorsa devlete tepki gösterin, İsrail'le hala iş yapıyorsunuz diye, yemiyor değilmi !!!!!
Murat
2 yıl önceNe bekliyordunuz ki imam cemaat meselesi devam edin böyle
Trabzon
2 yıl önceBütün terörist islamistleri vatanımıza istila edersen okaçağı budur her gün bir vukaat.