Eski HSYK üyesi Okur ifade verdi

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu bulunan ve savcılığa dilekçe göndererek "Örgütün çözülmesine katkı sağlayacak beyanlarının alınmasını" isteyen eski HSYK üyesi Okur'un Ankara Adliyesinde ifadesinin alınmasına bugün de devam edildi.

Eski HSYK üyesi Okur ifade verdi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanan eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyesi İbrahim Okur, Ankara Adliyesi'nde iki cumhuriyet savcısına ifade verdi. 

Tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevi'nden jandarma eşliğinde adliyeye getirilen Okur'un, cumhuriyet savcılarına ifade verme işlemine üçüncü gün de devam edildi. Okur, FETÖ soruşturmalarını yürüten iki cumhuriyet savcısına gün boyu ifade verdikten sonra tekrar cezaevine götürüldü.

Okur'un avukatı Çağrı Çetin, müvekkili adına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dilekçede, itirafçıların yazılı ve görsel basında yer alan ifadelerinde Okur'a suç isnadında bulunulduğunu belirtmişti. 

Okur, bu dilekçeden bir süre sonra tutuklu bulunduğu İstanbul'dan Ankara'ya nakledilmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem