Erdoğan'ı binlerce kişi karşıladı

Erdoğan, Kahire Havaalanı'nda Mısır Başbakanı Essam Sharaf tarafından karşılandı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı da Erdoğan'ı karşılayanlar arasındaydı. Başbakan Erdoğan'a, Mısır ziyaretinde eşi Emi

Erdoğan'ı binlerce kişi karşıladı

Erdoğan, Kahire Havaalanı'nda Mısır Başbakanı Essam Sharaf tarafından karşılandı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı da Erdoğan'ı karşılayanlar arasındaydı. Başbakan Erdoğan'a, Mısır ziyaretinde eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli de eşlik ediyor.

Havaalanına gelen binlerce Mısırlı, "Mısır ve Türk halkı tek bir yumruk", "Mısır - Türk kardeşliği", "Başbakan Erdoğan, Mısır'a hoşgeldin" ve "Mısır - Türkiye el ele" sloganları attı. Zaman zaman tekbir getiren ve Başbakan Erdoğan'ın posterlerini taşıyan Mısırlıların, "Erdoğan, ikinci memleketi Mısır'ın kahramanı", "Erdoğan hoşgeldin" pankartları dikkat çekti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem