Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı sladırı

Terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan operasyonlar sürerken saldırı haberleri gelmeye devam ediyor. Batman’ın Kozluk İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teröristler tarafından el yapımı patlayıcı atıldı. Patlamanın ardından güvenlik güçleri ile teröristler aras

Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı sladırı

Terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan operasyonlar sürerken saldırı haberleri gelmeye devam ediyor.

Batman’ın Kozluk İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teröristler tarafından el yapımı patlayıcı atıldı. Patlamanın ardından güvenlik güçleri ile teröristler arasında kısa süreli çatışma yaşandı.
 
Olay, Kozluk ilçesinde dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dün gece saatlerinde bir grup terörist tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne el yapımı patlayıcı atıldı. Bahçeye düşen patlayıcı büyük bir gürültüyle infilak etti. Patlamada, ölen ya da yaralanan olmadı. Patlamanın ardından, güvenlik güçleri ile teröristler arasında kısa süreli çatışma yaşandı. Çatışma, teröristlerin gecenin de karanlığından faydalanarak, kaçmasıyla sona erdi.
 
Teröristlerin yakalanması için çok yönlü çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler