| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 04 Ocak 2012 20:31

Emniyet lojmanına roketli saldırı

 Mardin'in Derik İlçesi'nde PKK'lılar Emniyet Müdürlüğü lojmanlarına roketatarlı saldırı düzenledi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıdan sonra kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için kapsamlı operasyon başlatıldı.ÖLEN YA DA YARALANAN YOKDerik'te

 

Mardin'in Derik İlçesi'nde PKK'lılar Emniyet Müdürlüğü lojmanlarına roketatarlı saldırı düzenledi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıdan sonra kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için kapsamlı operasyon başlatıldı.

ÖLEN YA DA YARALANAN YOK

Derik'te bugün saat 18.30 sıralarında bir grup PKK'lı Emniyet Müdürlüğü lojmanlarına roketatarlı saldırı düzenledi. Atılan iki roket lojmanlan binalarına isabet ederken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Lojmandaki görevli polislerin anında PKK'lıların bulunduğu alanı yoğun ateş alması üzerine teröristler karanlıktan da faydalanarak kaçtı.

Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için ilçeye takviye ekipler gönderilerek geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!