Dündar ve Gül için karar verildi!

MİT TIR’larının durdurulmasına ilişkin yaptıkları haber neeniyle yargılanan Can Dündar ve Erdem Gül’e hapis cezası verdi. İkili, Yargıtay kararı onayana kadar tutuklanmayacak.   MİT TIR’larının görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin davada Cumhuriyet Gazet

Dündar ve Gül için karar verildi!
MİT TIR’larının durdurulmasına ilişkin yaptıkları haber neeniyle yargılanan Can Dündar ve Erdem Gül’e hapis cezası verdi. İkili, Yargıtay kararı onayana kadar tutuklanmayacak.
 
MİT TIR’larının görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin davada Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, ‘gizli belgeleri temin ederek yayınlamak’ suçundan 5 yıl 10 ay hapse çarptırıldı. Aynı davada Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül de ‘gizli belgeleri temin ederek yayınlamak’ suçundan 5 yıl hapse çarptırıldı. Dündar ve Gül, Yargıtay kararı onayana kadar tutuklanmayacak.
 
Öte yandan, Dündar ve Gül’ün “hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçundan yargılandığı davada ise haklarında beraat kararı verildi. Dündar ve Gül’ün adli kontrol kapsamındaki yurt dışına çıkış yasakları da kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler