| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 23 Haziran 2017 10:21 Güncellenme tarihi: 15 Nisan 2026 13:18

Dolar 3,51 TL, euro 3,9190 TL’den güne başladı

Serbest piyasada döviz kurları yeni güne belirlenen seviyelerden başladı. İstanbul Kapalıçarşı’da dolar ve euroda günün ilk işlem fiyatları belli oldu.

Serbest piyasada dolar 3,51 liradan, euro ise 3,9190 liradan güne başladı. Döviz piyasasında yeni günün ilk fiyatları İstanbul Kapalıçarşı’daki işlemlerle birlikte netleşti.

Kapalıçarşı’da sabah saatlerinde dolar ve euro için alış ve satış fiyatları belirlenirken, piyasalardaki döviz hareketliliği yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Kapalıçarşı’da döviz fiyatları

İstanbul Kapalıçarşı’da 3,5080 liradan alınan dolar 3,51 liradan satılıyor. Euro ise 3,9170 liradan alınırken 3,9190 liradan işlem görüyor.

Döviz piyasasında belirlenen fiyatların gün içerisinde uluslararası piyasalardaki gelişmelere ve döviz talebine bağlı olarak değişiklik gösterebileceği ifade ediliyor.

Önceki kapanış rakamları

Döviz piyasasında önceki kapanışta dolar 3,5160 liradan satılmıştı. Euro ise günü 3,9240 lira seviyesinden tamamlamıştı.

Yeni günün başlamasıyla birlikte dolar ve eurodaki güncel fiyatlar piyasada işlem görmeye devam ediyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!