| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 14 Ekim 2023 16:26 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 12:50

Devlet Bahçeli'den Filistin açıklaması "İsrail'in aklını başına alması lazım"

MHP Siyaset ve Liderlik Okulu açılış törenine katılan MHP lideri Devlet Bahçeli ""İsrail'in aklını başına alması lazım. Amerikalı dayılarına da güvenmemesi lazım" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partinin genel merkezinde, Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 19. Dönem Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni’ne katıldı. Siyaset ve Liderlik Okulu’nu gezerek bilgi alan Bahçeli, okulda öğretim göreceklerle bir araya gelerek sohbet etti.

Daha sonra İsrail'in Gazze'ye saldırılarına yönelik açıklamada bulunan Bahçeli şu ifadelere yer verdi;

Ortadoğu'da acımasız faaliyetlerden çok büyük bir üzüntü duyduğumuzu ifade etmek isterim. Şu an Gazze'de insanlık dışı bir muameleyle karşı karşıya bırakılmıştır. Su yok, elektrik yok. Dünya bu olayları seyretmektedir. Haçlı seferinin yeni bir ruhu doğuyor, bu dikkat çekicidir. Lobiler faaliyete geçiyor. Birçok mazlum inim inim inliyor.

Erdoğan meselenin üzerine gidiyor. Ateşkesin başarılması için bütün ülkeleri davet ediyor. Ve faaliyetlerinde destek bulmaya başlamıştır. 3 uçak dolusu insani yardımı Mısır üzerinden Gazze'ye ulaştırmayı da başarmıştır. Fedakarca bir gayretin için girmiştir. Cumhurbaşkanımızın diplomatik faaliyetlerini tartışmasız desteklediğimizi buradan ilan ediyorum. Türkiye, Erdoğan yalnız değildir. Küresel güçlerin ortadan kaldırılması için dünya da da önemli bir uyanış başlamış olacaktır.

1947 yılındaki Filistin, şurası 1967 arasındaki gelişmeler, 2010 yılındaki gelişmeler... Filistin toplumu yok ediliyor. 1967 hesap alınarak başkenti Kudüs olan Filistin devleti kurulmalı. Orada çocuklarımızın defni dahi yapılamıyor.

İsrail'in aklını başına alması lazım. ABD'deki dayılarına güvenmemesi lazım. Sorun ABD ile İsrail arasındadır. Sorunu çözerse onlar çözecek.

Kaynak: İHA

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

M
Misafir
2 yıl önce

Yav bos laf etme.Almasalar akillarini Baslarina neolur.Tehtit ediyorsun güya.Daha ne yapmalari lazim Tokat yemeleri için.Belkide bize saldirsalal Cevap bile vermeye korkarsiniz.Gün bugün yarin geç...

T
Turgay
2 yıl önce

Filistin'in derdi ne zamandan beri Türk milliyetçilerinin derdi oldu? Kıbrıs davasında rumları destekleyen Doğu Türkistan'da ki çin zulmüne ses çıkarmayıp çin'i haklı gören Azerbaycan -Ermenistan savaşında Ermenileri tutan Filistinlilere destek çıkmak demek Türk milliyetçiliğine ihanet etmek demektir. Gerçi bunun Türk milliyetçiliği ile uzaktan yakından bir ilgisi de yok ya.

H
Hacı
2 yıl önce

Adammı madammı ne ise atıp tutuyor, elini tutanmı var yiyorsa güvendiğin tarafları çağrı yap doğru abd ye kafa tutmaya gidiver

H
Hüseyin Akyüz, almanya
2 yıl önce

Almazsa ne yapacaksın,???