Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Trabzon’da sordu;

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Trabzon'da düzenlediği basın toplantısında "CIA Başkanının geldiği gün Rusya askerlerimizi vurması tesadüf mü? diye sordu ve "Türkiye’de şizofrenik gidişat var" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Trabzon’da sordu;

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, gündemde büyük tartışmalara neden olan o konuyla alakalı ilginç bir soru sordu. 


Genel Başkan Gültekin Uysal, “CIA başkanının aynı gün gelmesi tesadüf mü?” diye sordu.

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde Rusya'ya ait bir savaş uçağının yanlışlıkla Türk askerlerini vurması sonrası 3 askerimizin şehit olması ve 11 askerimizin yaralanması olayıyla alakalı konuştu.

 CIA Başkanı Mike Pompeo Rakka operasyonu hazırlıklarını görüşmek üzere  Türkiye’ye geldiği bildirilmesini hatırlatan Genel Başkan Gültekin Uysal, “Aynı gün Rusya askerlerimizi vurdu. Acaba bu tesadüf mü? Bu konuda hala net bir bilgi verilmiyor. Kamuoyundan bazı şeyler saklandığı izlenimi uyanıyor. Rusya’nın Türkiye’ye mesaj verildiği açıktır. Malum önceki pilot kazasıyla alakalı da olabilir başka bir konuda da olabilir. Ama bu bir mesajtır. Türkiye şu durumda karşı tarafın açıklamasını bile beklemeden mesele kazayla oldu demişlerdir. Bölgede Rusya kalıcı hale geldi. Türkiye maalesef Rusya’dan medet umar halededir.  Türkiye kendi meselelerini kendisi çözemelidir. Türkiye büyük güçlerin cephe konumuna getirildi.” şeklinde konuştu.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Trabzon’da sordu;

Rize’de partisinin yapacağı il kongresi için Trabzon’a gelerek basın toplantısı düzenleyen Genel Başkan Gültekin Uysal’ın öne çıkan satır başları şunlar; 

* Türkiye’nin şu anda şizofrenik gidişat var.
* Türkiye Rusların sıcak denizlere inme hayalini gerçekleştirdi. Trump’ı da tanımıyorlar.
* Bakanlar bile birşey yapamıyor FETÖcu ilan edilirim korkusundalar. Doğruyu bile Recep Tayyip Erdoğan’a teklif edemiyorlar. Böyle bir kıskaca girdik.
* Hayırlı günlerin bizi beklediğini umut ediyorum.
* Meral Akşener hanımla görüştüm.  Görüşüyorum da. 
* MHP içindeki tartışmalar Türkiye’nin geleceğini de etkiliyor. ‘Verin Bilal’i alın iktidarı’ diyenlerin umarım ellerinden hilali almazlar. 
* Temel stratejimiz milletimizin zihninin bulandırılmaması için psikolojik harekat unsuru oluşturulmuş medyada mücadelemizi vereceğiz. 
* Bir sağ koalisyon içerisinde saitleri düşünceleri kararları ‘hayır’ olan siyasi aktörlerle partilerle ortak çalışmalar yapmayı da düşünüyoruz. Ama müstakil hayır propagandamızı yapacağız. İzmir’de hayır kampanyamızı başladık. 
* Küçük büyük mitingler düzenleyeceğiz. Önemli merkezlerde doğrudan insanlarımızla yüz yüze dokunabilmeyi daha etkili görüyoruz. 
*  Milletin önünde bir deniz feneri olma günü bugündür.
* Dünya 5’ten büyüktür diyor sayın Erdoğan ama Türkiye devleti de milleti de kendisinden Tayyip Erdoğan’dan büyüktür.
* İktidarın yaptığı anketlerden kendisi hoşnut değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler