Deezer nedir, nasıl kullanılır

Deezer uygulaması nasıl çalışır,ne işe yarar,neler yapılabilir? Bu soruların cevabı haberin devamında...

Deezer nedir, nasıl kullanılır

Gelişen teknoloji ile birlikte artık istediğiniz müziği bulmak oldukça kolay bir işlem. Bu işlem için bir çok uygulama da artık özellikle android özellikli telefonların hizmetine sunulmuş durumda. Bir çok programda şarkı dinlemek sıkıntılı bir durum olsa da bu durumu yaşatmayan nadir uygulamalar da bulunuyor. İşte bu uygulamaların en güzel örneği Deezer. 

Deezer ne işe yarar?

Deezer  istediğin müziği dinleyebileceğiniz bir müzik sitesi. 35 milyondan fazla şarkının bulunduğu bu müzik deposunda kendi listelerinizi oluşturabilir, sevdiğinizz şarkıları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Kendinize özel bir müzik player oluşturabildiğiniz Deezer'e ücretsiz üye olunabiliyor. Bedava ve sınırsızca müzik dinleyebileceğiniz Deezer'a ilk girişinizde üye olmanız gerekiyor.

deezer-ucretsiz-muzik.jpg

İstediğiniz zaman müzik dinleyebileceğiniz bu sisteme facebook adresinizle, google plus hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Ayrıca eposta adresinizle, şifrenizi belirleyerek, kullanıcı adınızı yazarak ve cinsiyet ile yaşınızı girdikten sonra üye olabileceğiniz bir ekran da mevcut.

Deezer'ı telefonunuzdan da kullanabilirsiniz. İtunes ile Android marketlerde bulunan Deezer Music uygulamasını ücretsiz olarak indirerek müzik keşfetmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca bu uygulamanın en güzel özelliklerinden biri de arka planda çalışabilme özelliği. Müziğinizi açtıktan sonra telefonunuzda başka işlemler de yapabilme imkanına sahipsiniz.

Deezer web tabanlı bir müzik yayını servisidir. Kullanıcıların çevrimiçi veya çevrimdışı olarak çeşitli cihazlarda müzik dinlemelerini sağlar. Paris, Fransa'da oluşturulmuştur. Deezer 30 milyon lisanslı müzik parçası, 30.000'den fazla radyo kanalı ve 12 milyon aylık aktif kullanıcıya sahiptir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem