Cumhuriyet Gazetesi önünde silah sesleri!

Cumhuriyet Gazetesi'nin İstanbul'daki binası önünde silahla ateş açan kişi kaçtı.

Cumhuriyet Gazetesi önünde silah sesleri!

Cumhuriyet Gazetesi’nin Şişli’deki binası önünden geçen taksideki bir kişi, iki el ateş etti. Kurşunlardan biri gazetenin karşısındaki mezarlığın duvarına isabet etti. Olay yerine gelen polis inceleme yaparken taksiyle kaçan kişi aranıyor.


Bu sabah Cumhuriyet'in Şişli binası önünde  şüpheli bir şahıs gazetenin karşısındaki duvara 2 el ateş etti. Polis binaya gelerek kamera görüntülerini aldı ve zabıt tuttu. Polisin tesbitine göre, saldırgan ateş ettikten sonra taksiyle kaçtı.

Olay yerindeki incelemesi tamamlayan ekipler, buradan taksiyle geçerken havaya ateş açtığı belirlenen kişi ya da kişilerin yakalanması geniş çaplı araştırma başlattı.

Gazetenin Haber Koordinatörü Aykut Küçükkaya, "Sabah 06.45 sıralarında taksiyle geçen bir şahıs iki el ateş açıyor. Biri mezarlığın duvarına isabet ediyor" dedi. Küçükkaya, emniyetin saldırganın sarhoş olduğunu değerlendirdiğini söyledi. 

Cumhuriyet gazetesi önünde silah sesleri!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler