Haber61/Haber Servisi - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, il yönetiminde dün sessiz bir operasyon yaptı. Bu operasyonda Enes Arslan ve Mehmet Atmaca’nın başkan yardımcılıklarını aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma günkü aday tanıtım programları öncesi şaşkınlıkla karşılandı. Kimilerine göre, “Zaten o isimleri listesinde istemiyordu. Geç bile bunu yaptı, Ankara’dan çekindi” diye yorumlandı.
Enes Aslan’ın yerine Dış İlişkiler Başkanı Başkan Yardımcısı Mustafa Usta’yı görevlendirdi. Usta’nın yerine Sezgin Mumcu getirildi. ARGE Başkanlığı ise yaklaşık 2 aydır boştur. Yine yönetici ve il başkan yardımcısı Hasan Dilekoğlu’nun da iş ortağı mesire Arslan getirildi.
Mehmet Atmaca’nın yerine ise Kadem Çakıroğlu getirildi.
Tüm Yorumlar (8)
hasan incehasan
7 yıl öncedoğru karar mehmet atmaca,nın yerine kadem çakıroğlu çok isabetli oldu.
ibrahim
7 yıl öncebacak atma başladı..
Adem Türk
7 yıl önceRevi bugüne kadar ne yapmış doğru olmuş. Boş adamı koyarsan koskoca ilin başına baltalara kerestelere teslim eder şehri. Koskoca Soylunun kıymetini bilemedi. Yazık
Vedat 20
7 yıl önceTrabzonda isim önemli değil ceketi koysan Akp kazanıyor. Ondan sonra kupa mupa diye feryat figan ediyorlar.
mehmet
7 yıl önceBu ne ya birde poz vermis, Cok komik.. hahhaaa hahhahaha
Hakann
7 yıl önceBöyle il başkanı olsa ne olur olmasa ne olur. Reis için oy veriyorum Ak Partiye.
Şahin
7 yıl öncebunlar kadar trabzona zarar veren oldumu bu millet artık gerçeği görüp doğru karar vermeli dostu düşmanı bilmeli akp asla bizim dostumuz değildir
Ali carkaci
7 yıl önceMehmet atmaca görevden alindi düzköye yazik oldu