Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, fındık üreticilerini mağdur etmeyeceklerini ve Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) kanalıyla destek vermeye devam edeceklerini açıkladı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu mitinginde yaptığı açıklamada fındık üreticisinin her meselesinin kendileri açısından önemli olduğunu söyledi. Dünya fındık üretim ve ihracatında Türkiye’nin lider ülke olduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız olmak üzere fındıkla ilgili tüm kurumlarımız fındık üretiminin daha sağlıklı hale getirilmesi konusunda çok ciddi bir hazırlık içerisindedir. Siz muhalefetin esip gürlediğine bakmayın. Onlar sadece konuşur, biz ise ne söylediysek yaparız. Buradan söylüyorum, fındık üreticimizin mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz. Bugüne kadar Ordulu çiftçilerimize 3 katrilyonu (milyar) aşkın destek sağladık. 2002’den bu yana 46 bin vatandaşımızı İŞKUR aracılığı ile iş sahibi yaptık. Dolayısıyla TMO bu konuda fındık üreticisinin yanındadır. Kendileriyle toplantılarımı yaptım. Siz muhalefetin atıp tutmasına bakmayın. Bunlar yalanı rahat söyler. Bunların iktidarında fındık müstahsilimizin ne hale geldiğini biliyorsunuz. Aman onların oyununa gelmeyin. Biz verdiğimiz sözün arkasındayız, arkasında olmaya devam edeceğiz. Hiç bu oyunlara gelmeyin ve şu 5 gün içerisinde de bunların defterini tam manasıyla bükün" dedi.
"SOLCULAR HAYVANLARI SAKATA ÇIKARIR"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ordu'da eski stadyumun yerini Millet Bahçesi yapacağız. Çevrecilik bizim işimiz. Solcular çevreden anlamaz. Solcular ağaç keser, hayvanları sakata çıkarır" ifadelerini kullandı.
Tüm Yorumlar (13)
Hayrettin
8 yıl önce16 yıldır kandırıyor.kimse inanmaz artık
Off 61
8 yıl önceYoruldu bitti.millet Tamam diyor bay bay Erdoğan
Adsız
8 yıl önceBu fındığı ferroliye kim peşkeş çekti?sorgusuz sualsiz esnafın kucağına fındık üreticisini kim bıraktı?
Miraç Akpınar
8 yıl önceFındık üreticisini şimdiye kadar görmeyen duymayan Cumhurbaşkanımız şimdi ne olduda fındığı gördü. Hikaye bol bol hikaye.
Davut
8 yıl önce16 yıl sonra mı
Firtina
8 yıl önceTünel hastahane yol köprü hepsine eyvAllah fakat milletin refah düzeyini buzdolabına baglamakla bizi alamıyorsunuz fındık 25 lira olmalı üretici çektiği zahmetin karşılığını alamiyor
Yusuf
8 yıl önceBen necmettin erbakan muhsin yazıcıoğlu ikisi bir tek samimi idi diğerlerinin samimiyetine kalben hiç inanmadım yazıcıoğlu o kadar eziyet çekti erbakana o kadar iftiralar ona iftira atanlar bir gün iftiralarında boğulacaklar o kadar fabrikayı o kadar zamları hırsızlıklamı yaptı yazıklar olsun bir gün ak ile kara ortaya çıkacak gerçekten çalanları görmeyenler harama bulaşmayanlara iftira atıyorlar o bu gelir gider kimler geldi kimler gitti son durak kara toprak önemli olan öldüğünde iyiliklerinle anıl Erbakan'ın da Yazıcıoğlu'nun da kıymetini bir gün bilecek bu millet çok bedeller ödeyerek iktidar ALLAHINDIR tek gerçek bu
Torul 29
8 yıl önceBaşkan Muharrem ince.nokta
Alex
8 yıl önceMillet kıraathanelerinde çayın yanında verirsin fındığı
Nuri Cebiroglu
8 yıl önceBir millet bukadar aptal yerine konularak bana oy verin fındık sıkıntısı ni gidereyim diyen birini alkışlar mı. Türk halkı sorgulayan biat etmeyen bir halkti ne olduda arap kültürüne eş değer bir duruma geldik. Geleceğin için alkış değil yuhlayacaksin ki seni adam yerine koyup kendine gelsin siyasiler
ersin pekcan
8 yıl önce16 YILDIR AYNI MASAL Nasılsa Trabzonluları kandırmayı beceriyon
hemi
8 yıl önceatma recep
Ali KAYA
8 yıl önceMuharrem ustaya havale et.Bu işi o bitirir ancak!