Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'dan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu akşam Trabzon Havalimanından Ankaraya uçtu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21.16'da özel uçak "ATA" ile Ankara'ya gitti.   Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soyl

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'dan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu akşam Trabzon Havalimanından Ankaraya uçtu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21.16'da özel uçak "ATA" ile Ankara'ya gitti.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Artvin ve Rize'deki programlarının ardından İyidere İlçe Stadı'ndan kalkan helikopterle 20.55'te Trabzon Havalimanı'na geldi.
 
Erdoğan'ı, havalimanında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve ilgililer karşıladı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini karşılayanlarla tokalaştıktan sonra eşi Emine Erdoğan, Bakanlar Soylu, Eroğlu ve Çelik ile apronda bekleyen özel uçak "ATA"ya geçti. Erdoğan, 21.16'da Ankara'ya hareket etti.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Vali Öz, Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, gazeteci yazar Sadık Albayrak ve ilgililer uğurladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem