Cumhurbaşkanı Recep Ttayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada mevcut tedbirlerin bir süre daha devam edeceğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifaleri kullandı;
"Sağlık Bakanlığımız salgının illerimizdeki seyrini yakından takip ediyor. Son 2 haftaki gelişmelerin üzerinde etraflıca durduk. Kimi illerimizde görülen nispi vaka yükselişlerine rağmen hastaneye yatış, entübe ve yoğun bakıma yansımasını sevindirici gelişme olarak değerlendiriyoruz. Tedbirlere özellikle uyulmasıyla ilgili denetimleri daha sıkı şekilde yürüterek süreci yakında takip edeceğiz.
Bugünkü toplantımızda şehirlerimizdeki mevcut uygulamayı bir süre daha sürdürme ve gelişmeleri yakın takip etme kararı aldık. Milletimizin yeni normalleşmenin ilk heyecanıyla kurallara riayet konusunda yeterli dikkati gösteremediğini düşünüyorum. İnşallah bundan sonra çok daha bilinçli ve d ikkatli davranarak bu meselenin üstüsünden hep birlikte geleceğiz.
Vatandaşlarımızın riski azaltmalarını, şehirlerini bu musibetten kurtulma mücadeleye destekvermesini rica ediyorum. Tedbirlere uymamaız sayesinde yeniden kısıtlamaarın ve yasakların geleceğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum."
Tüm Yorumlar (8)
Bdd
5 yıl önceVakaların tavan yaptıgı istanbul u yasakları getirmeye cesaret edemediler orda serbest karadenizde esnafa yasak aynen devam durmak yok yola devam hemşerilerim
Sezgin
5 yıl önceCenazelerde, kongrelerde kendileri tedbirlere hiç aldırış etmezken, vatandaşa "tedbirlere uymazsanız yasak getiririz" deniyor.
61
5 yıl önceÇok önemli bir açıklama yapmış,gerçekten çok rahatladık şimdi,Ne yapacakmışız,tedbirlere dikkat edicekmişiz Bakın burası çok önemli
Sonuç
5 yıl önceYaaa hemşehrilerim İstanbul u açmak için yem edildiğimizi şimdi anladınız mı?
Yomralı
5 yıl önceFaturayı Karadenizli esnafa yıkıyorlar anlaşılan.
Arsinli
5 yıl önceEyyyyy Ce ha pe salonlar lebaleb dolu siz okunmuş üflenmişmisiniz hiç covit 19 korkmuyormusunuz. Aklını başına al il seçimde size bu mittet dersini verecek
Ozgur
5 yıl önceAha buraya yazıyorum AKP kongresi olsun yasaklar gelecek
taner
5 yıl öncehala bu pandemi yalanına inanan var mı şaşıyorum