Cizre'de sokağa çıkma yasağı sona eriyor

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 7 günden bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağının yarın saat 07.00 itibarıyla sona ereceği bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, ilçede 4 Eylül Cuma günü saat 20.00'de başlayan sokağa çıkma yasağının, 12 Eylül Cumartesi günü

Cizre'de sokağa çıkma yasağı sona eriyor

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 7 günden bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağının yarın saat 07.00 itibarıyla sona ereceği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçede 4 Eylül Cuma günü saat 20.00'de başlayan sokağa çıkma yasağının, 12 Eylül Cumartesi günü 07.00'de kaldırılacağı belirtildi.

Bu süre zarfında güvenlik kuvvetlerinin terör örgütü PKK mensuplarına karşı başarılı bir operasyon gerçekleştirdiği kaydedilen açıklamada, "Bu süreçte sabır ve duyarlılıkla hareket eden çok değerli Cizreli vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bölücü terör örgütüne karşı vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması ve kamu düzeninin sağlanması için  geniş güvenlik tedbirlerinin uygulanmasına kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem