Çılgın Polis Dehşet Saçtı

Bozova İlçe Emniyet Amirliği'ne 2 yıl önce İstanbul'dan tayin edilen ve bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen polis memuru Nahsan K. (33), polis lojmanlarındaki evinde eşi Fatma K. (31) ile tartıştı.Bir süre sonra eşini bıçaklayan Nahsan K, da

Çılgın Polis Dehşet Saçtı

Bozova İlçe Emniyet Amirliği'ne 2 yıl önce İstanbul'dan tayin edilen ve bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen polis memuru Nahsan K. (33), polis lojmanlarındaki evinde eşi Fatma K. (31) ile tartıştı.

Bir süre sonra eşini bıçaklayan Nahsan K, daha sonra aynı binanın alt katında bulunan polis lokaline giderek, meslektaşı Kazım Sabancı'yı tabancayla öldürdü.


Bu esnada seken kurşunlardan birinin isabet etmesi sonucu lokalde oturan polis memuru Mehmet Emin K. da sağ bacağından yaralandı.

Fatma K. ile Mehmet Emin K., ambulansla Bozova Sağlık Merkezi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Fatma K. ameliyata alınırken, Mehmet Emin K. ayakta tedavi edildi.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Polis memuru Nahsan K. olayın ardından kaçtı.

Nahsan K'nın, meslektaşı Kazım Sabancı ile bir süre önce bankadan ortak kredi çektiği ve krediyi ödeyemediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem