CHP, MHP'li Üyeye yapılan saldırıyı kınadı

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, Yomra Belediyesi MHP’li Meclis üyesi Hasan Bayrak’ın önceki sabah bir grup tarafından darp edilmesi olayını şiddetle kınadı.   Güngör, Bayrak’ın Yomra’da imar konusunda yapılan usulsüzlük ve rant konusundaki açıklamal

CHP, MHP'li Üyeye yapılan saldırıyı kınadı
CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, Yomra Belediyesi MHP’li Meclis üyesi Hasan Bayrak’ın önceki sabah bir grup tarafından darp edilmesi olayını şiddetle kınadı.
 
Güngör, Bayrak’ın Yomra’da imar konusunda yapılan usulsüzlük ve rant konusundaki açıklamalarının ardından saldırıya maruz kalmasının kabul edilemez olduğunu söyledi. Güngör, “İnsanların düşüncelerini açıklaması ve bunu basın yoluyla halkla paylaşması sonucunda saldırıya uğramalarını şiddet ve nefretle kınıyoruz. Hasan Bayrak arkadaşımıza uğradığı saldırıdan dolayı geçmiş olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Yomra’da imar rantı sözkonusu olduğuna da dikkati çeken Güngör, “Yomra’da yapılan inşaatlara verilen ruhsatlarda ayrımcılık yapılmaktadır. Bunun önüne mutlaka geçilmelidir. Yomra’daki imar rantı konusunda daha önce de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da açıklamalar yapmış, bu konu kamuoyunda bir hayli tartışılmıştı. CHP olarak bizler de bu konuları yakından gözlemliyoruz. Bu konunun bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler