| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 08 Ocak 2019 18:18 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 13:13

Cevdet Saral siyasi kulislere düşen iddialara cevap verdi;

O nereden çıktı?

Haber61/Haber Servisi - FETÖ’yü ilk deşifre eden eski emniyet müdürü Cevdet Saral’ın kulislerde AK Parti’nin Ortahisar İlçe Belediye Başkan adayı olacağı yansımıştı.

Bu kulis bilgisi son bir haftadır dillendirilmeye başladı. Haber61 Cevdet Saral’a ulaştı ve bu iddiayı sordu. Saral, “Hayır böyle bir durum yok” cevabını verdi.

“Neden adınız geçiyor? sizce" sorusuna, “Nerden çıktı, bu haberi kim yaptıki, kim sızdırdı?” diyerek karşılık verdi. 

Bu diyaloğun ardından, “Hayır hayır, kesinlikle böyle bir şey yok!” diyerek konuştu. 

2009 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP’den Trabzon Belediye Başkanı adayı oldu ama seçilemedi. Ardından Saral, AK Parti’den Ankara Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmış aday gösterilmemişti. Saral’ın ‘TERÖRÜN GİZLİ EFENDİLERİ’ adlı kitabı bulunuyor. 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da ilçe belediye başkanlarını açıklayacağı törende Ortahisar’da halen kimi aday göstereceği söylenmedi. Mevcut Başkan Ahmet Metin Genç’in tekrar aday gösterileceği en büyük ihtimal olarak görülüyor.

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

U
uğur
7 yıl önce

aman nekadar önemli bir haber herkeste çok merak ediyor kim aday olacak diye

G
Gökhan Can
7 yıl önce

Herkes hoca hoca diye uğruna ölürken o penisilvanyadaki teröriste, terörist diyebilen nadir korkusuz adamlardandir. Saygı duyacaksınız bu adama. İşte o kadar !

O
Okur
7 yıl önce

Cevdet Saral siyasete kalın gelir.