Cerattepe Emniyet Müdürü'nü yedi

İçişleri Bakanlığı’nın 4 ilin emniyet müdürünü değiştirmek için kararname hazırladığı öne sürüldü. İçişleri Bakanı Efkan Âlâ’nın hazırladığı kararnamenin Başbakan Ahmet Davutoğlu’na iletildiği iddia edildi.   Geniş çaplı emniyet müdürleri kararnamesinin i

Cerattepe Emniyet Müdürü'nü yedi
İçişleri Bakanlığı’nın 4 ilin emniyet müdürünü değiştirmek için kararname hazırladığı öne sürüldü. İçişleri Bakanı Efkan Âlâ’nın hazırladığı kararnamenin Başbakan Ahmet Davutoğlu’na iletildiği iddia edildi.
 
Geniş çaplı emniyet müdürleri kararnamesinin ise kısa sürede çıkması beklenen valiler kararnamesinin ardından de mayıs ayında hazırlanacağı belirtildi.
 
VAN MÜDÜRÜ ANKARA’YA
 
Ankara Garı’ndaki patlamanın ardından görevden alınan Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ın yerine Ahmet Hakan Arıkan vekâleten getirilmişti. Ankara’daki ikinci patlamanın ardından geçen hafta bu görevden affını isteyen Arıkan’ın yerine ise Yaman Ağırlar vekâleten atandı.
 
Bir süredir başarılı operasyonlara imza atan Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaslan’ın, Ankara’ya getirilmesi kararlaştırıldı. Van Emniyet Müdürlüğü’ne ise geçen yıl İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden terfi alarak 1. sınıf emniyet müdürü olan Suat Ekici’nin getirileceği belirtildi.
 
ARTVİN DE DEĞİŞİYOR
 
Artvin’deki çevrecilerin eylemleri sırasında rapor aldığı iddia edilen Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş’ın yerine ise Ahmet Turabi Eğer’in getirileceği bildirildi. Akbaş’ın merkeze çekileceği ifade edildi. Kadınlara kelepçe takılmasının ardından açığa alınan Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’in yerine de İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Erkin Adalar’ın getirileceği kaydedildi. (Habertürk)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler