Büyükşehir’in alanında proje vaat edersen böyle olur

Yorum - Haber; Levent Ustabaşı - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç 2 yılını değerlendirdiği basın toplantısında Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bazı projeleri beklettiği yada kabul etmediğini ima etti.   Başkan Genç, Kanuni Parkı ile ilgili ha

Büyükşehir’in alanında proje vaat edersen böyle olur
Yorum - Haber; Levent Ustabaşı - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç 2 yılını değerlendirdiği basın toplantısında Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bazı projeleri beklettiği yada kabul etmediğini ima etti.
 
Başkan Genç, Kanuni Parkı ile ilgili hazırladığı projeyle ilgili, “Seçim beyannamesinde bulunan Kanuni Su Parkı projesi Büyükşehir Belediyesi tarafından reddedildi. Kanuni Su Parkı projesi adı altında proje hazırlamıştık. Yalnız icraat alanımız büyükşehir belediyesi sınırlarında olduğu için büyükşehre gönderdik. Fakat Büyükşehir bunu uygun görmedi. Hazırladığımız bu proje bu manada kadük kaldık. Zağnos deresini taşıyacağız eski orijinal haliyle taşıyacağız alanın bir devamında bu su parkımızı hazır projemizi gerçekleştirmeyi düşünüyoruz” dedi.
 
Başkan Genç ayrıca kadınlar için havuz projesi de hazırladıklarını ifade ederek, "Bu projeyi hazırladık. Büyükşehir eğer isterse bunu kullanabilir. Kendilerinin böyle bir fikri varsa kendileri yapsın” demesi de garip karşılandı.
 
Öte yandan Ahmet Metin Genç’in neden projelerle ilgili bariz hatalar yaparak büyükşehrin alanına girdiği, neden bazı projeleri de büyükşehirle görüşmeden basın ve medya yoluyla öneri sunduğu merak edildi. 
Ayrıca kafalarda, “Başkan Gümrükçüoğlu ile Başkan Genç bir araya gelemiyor mu? Bu projeler nasıl şekilleniyor. Hiç mi bir birlerine danışmıyorlar yada birlikte hareket etmiyorlar?” soruları geldi.
Öte yandan Başkan Ahmet Metin Genç, kentin ortasında bulunan 2 önemli vadiyi akvaryum tünel biçiminde birleştirme projesi ile ilgili görüşmeler de Ankara’da yapıldığını ifade etti. 
 
Zemin etüt çalışmasının yapıldığını ifade eden Genç, 2 vadinin akvaryum şeklindeki 2 tüp geçitle geçileceğini ve burada insanların iki vadiyi yürüyerek geçebileceğini ifade etti. Fakat Başkan Genç Büyükşehir onaylamadığı takdirde nasıl bir yol çizeceğini söylemedi. 
 
Kanuni Su Parkı gibi proje ya Büyükşehirden dönerse?
 
Başkan Genç’in bunları hesap etmeden ve bu sorulara cevap bulmadan neden böyle rahat konuşuyor şeklinde tartışmalarına neden oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem