Büyük operasyon: 10 ton ele geçirildi

Diyarbakır'da yapılan operasyonda 10 ton amonyum nitrat ele geçirildi.

Büyük operasyon: 10 ton ele geçirildi
Terör örgütü mensuplarına karşı yapılan operasyonda çok sayıda silah ve patlayıcı yapımında kullanılan 10 ton amonyum nitrat ele geçirildi. 

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde asker ve polis tarafından PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için sürdürülen müşterek operasyonda patlayıcı yapımında kullanılan yaklaşık 10 ton amonyum nitrat ve çok sayıda silah ele geçirildi.

Lice İlçesi'nde 23 Haziran'da PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan 'Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu' devam ediyor. Dün PKK'lılarla sıcak temasın ve çatışmaların yaşandığı operasyonda 3 asker yaralanmıştı. Operasyonlar bugün de ilçenin dağlık ve ormanlık alanlarında devam ederken, patlayıcı yapımında kullanılan yaklaşık 10 ton amonyum nitrat ve çok sayıda silah ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin detayları Valilik tarafından daha sonra açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler