"Bu cemaate ne yapılmışsa haktır"

ANKARA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti içi muhalefete yüklendi. Konuşmasının bir kısmında F Tipi yapılanmaya da çatan Bahçeli, “"Kendi kurumlarına kayyım atandığında kıyameti kopartan, MHP’ye atanınca güvercin taklal

"Bu cemaate ne yapılmışsa haktır"

ANKARA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti içi muhalefete yüklendi. Konuşmasının bir kısmında F Tipi yapılanmaya da çatan Bahçeli, “"Kendi kurumlarına kayyım atandığında kıyameti kopartan, MHP’ye atanınca güvercin taklaları atanlara sesleniyorum; bugüne kadar ne yaşamışsanız müstahaktır. Bunlar ABD’nin kuklası, İslamiyet’in yüz karalarıdır" dedi.

Mahkeme kararı hakkında açıklamada yapan Bahçeli, “ Mahkeme kararını açıklamış, kayyum heyetini atamış, sözde kurultayın önünü açmıştır. Öncelikli tarafsız olması kaydıyla hukuka her zaman riayet ederiz. Temyiz işlemi yapılacaktır. Bizi AKP’nin stepnesi, bastonu diyen müfteriler şimdi hangi bahaneyi üretecektir? Hangi mahkemenin lehimizde karar vermesi için gerekli teşebbüs ve girişimde bulunulmuştur? Saray’a 25 bin kişiyle yürüyeceğim diyenler, partinin başarısı için kılını kıpırdatmayanlar nereye gitmiştir? Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yok.”ifadelerine yer verdi.

Kurultay 2018’i beklemelidir. 18 Mart’ta demokrasinin imkanlarından kim istiyorsa iradenin sahibine karşı çıkabileceğini vurgulayan Bahçeli, “  Buna diyeceğim bir şey yoktur, bunun dışında olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır. Olağan büyük kurultay takviminin işlemesini beklemek yerine olağanüstü kurultay isteyende samimiyet arayamayız. Şimdiden bayat zafer turlarına tevessül edenleri tek tek fark ediyorum. Hele hele MHP’ye nüfuz etmek isteyen, okyanus ötesi kaçkınlarının, paralel artıklarını sevinçlerini izliyorum. Kendi kurumlarına kayyım atandığında kıyameti kopartan, MHP’ye atanınca güvercin taklaları atanlara sesleniyorum; bugüne kadar ne yaşamışsanız müstahaktır. Bunlar ABD’nin kuklası, İslamiyet’in yüz karalarıdır. Kimse boşuna heveslenmesin, kimse el ovuşturmasın, bulanık suda balık avlamasın.”şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler