Böyle teslim oldular!

Boğaziçi Köprüsü'nde askerler polise teslim oldu...

Böyle teslim oldular!

Boğaziçi Köprüsü'nü işgal eden askerler, polise teslim oldu. Yaklaşık  50 asker gözaltına alınırken, tankların üzerine çıkan vatandaşlar sevinç gösterisinde bulundu.

Boğaziçi Köprüsü'nde darbe girişimi yapan askerlerle köprü girişinde  önlem alan polislerin bekleyişi sürüyor.

Köprüdeki askerler tarafından atılan bir patlayıcı, park halindeki  TOMA'ya isabet etti. Büyük zarar gören TOMA'dan fırlayan şarapnel parçaları,  köprü yakınında bekleyen 3 vatandaşa ve park halindeki bir motosiklete isabet  etti. Yaralanan vatandaşlardan biri hayatını kaybetti.

Şarapnel parçalarının isabet ettiği motosiklet de tamamen yandı. Bu arada, Silivri'de binlerce kişi darbe girişimine tepki için İlçe  Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Kaymakamlık önünde toplandı. Silivri Kaymakamlığa giden tüm yollar tırlarla kapatılırken, Silivri  Bölge Trafik istasyonu önünde ise çok sayıda polis güvenlik tedbiri aldı.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem