| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 24 Mart 2015 10:03 Güncellenme tarihi: 15 Nisan 2026 11:39

Böyle bir durum KPSS tarihinde görülmemiş

KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin Ankara merkez olmak üzere 14 ili kapsayan operasyon başlatıldı.82 kişi hakkında gözaltı kararının bulunduğu, bu kişilerden 61'i gözaltına alındı. 10 şüphelinin halen arandığı, 10'unun ise yurt dışında bulunduğu öğren

KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin Ankara merkez olmak üzere 14 ili kapsayan operasyon başlatıldı.

82 kişi hakkında gözaltı kararının bulunduğu, bu kişilerden 61'i gözaltına alındı. 10 şüphelinin halen arandığı, 10'unun ise yurt dışında bulunduğu öğrenildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmayla ilgili açıklamasında çarpıcı ifadelere yer verildi:

BU KADAR TESADÜF OLABİLİR Mİ?

KPSS tarihinde hiçbir dönemde Eğitim Bilimleri Alanında 120 sorunun 120'sini ve 119'unu doğru cevaplayan olmadığı halde, 2010 sınavında 350 kişinin 120 sorunun 120'sini de doğru cevapladığı görüldü. Bu 350 kişinin 70'inin karı-koca, 23'ünün akraba, 52 adayın ise aynı adreste veya aynı apartman, site veya sokakta ikamet ettiği anlaşılmıştır.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!