Bolu Dağı'nda esrarengiz kaza

Bolu Dağı'nda uçurumdan uçarak yanan Mercedes marka otomobilde bulunan işadamı ve şoförünün kayıp olması üzerine inceleme başlatıldı. Dün saat 10.30 sıralarında, D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı Geçişi Bakacak mevkiinde uçurumun kenarında bulunan park yerinde

Bolu Dağı'nda esrarengiz kaza

Bolu Dağı'nda uçurumdan uçarak yanan Mercedes marka otomobilde bulunan işadamı ve şoförünün kayıp olması üzerine inceleme başlatıldı.

 

Dün saat 10.30 sıralarında, D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı Geçişi Bakacak mevkiinde uçurumun kenarında bulunan park yerinden uçan 06 LT 099 plakalı Mercedes marka otomobil 70 metre taklalar attıktan sonra ağaç ve kayalıklara çarparak durabildi. Otomobil alev alev yanarken, otomobilde yapılan aramada ceset bulunamadı.

 

Çevrede yapılan tüm aramalara rağmen ceset bulunamadı.Olayın ardından araştırma başlatan jandarma, otomobilde Ankara'da nakliye firması bulunan işadamı Volkan Arslan'ın bulunduğunu, kiralık olan Mercedes marka otomobili ise şoförünün kullandığını tespit etti.

 

Jandarma, Arslan ile şoförünün esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolması üzerine araştırmalarını sürdürüyor. Yanan otomobilde ise Arslan'ın evden çıkarken yanına aldığı siyah pardösüsü bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem