Bir askerimiz daha şehit oldu

DİYARBAKIR'ın Hani ve Lice ilçeleri arasındaki dağlık bölgede güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 er şehit oldu, 1 er de yaralandı. Güvenlik güçleri, Hani İlçesi'nin Bektaş ve Lice İlçesi'nin Karabağ köyleri arasındaki dağlık

Bir askerimiz daha şehit oldu
DİYARBAKIR'ın Hani ve Lice ilçeleri arasındaki dağlık bölgede güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 er şehit oldu, 1 er de yaralandı.


Güvenlik güçleri, Hani İlçesi'nin Bektaş ve Lice İlçesi'nin Karabağ köyleri arasındaki dağlık bölgede bir grup PKK'lı teröristin bulunduğunu saptadı. Dün öğle saatlerinde bölgede operasyon başlatan güvenlik güçlerinin 'Teslim ol' çağrısına teröristler ateşle karşılık verince çatışma çıktı.

Teröristlerin açtığı ilk ateşle, terhisine 47 gün kalan 21 yaşındaki er Yalçın Gürbüz şehit oldu, 1 er de yaralandı. Yaralı er Diyarbakır Askeri Hastane'de tedavi altına alınırken, şehit er Yalçın Gürbüz'ün cenazesi Diyarbakır'da yapılan törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne gönderildi.

Lice İlçesi'ndeki 2'nci İç Güvenlik Tugayı ve Diyarbakır'dan sevkedilen birliklerle, bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem