Bir anda hareket eden kamyonun altında can verdi

Manisa Kırkağaç'ta meydana gelen kazada 1 kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Bir anda hareket eden kamyonun altında can verdi

Manisa Kırkağaç'ta meydana gelen kazada 1 kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Soma yönünden Akhisar istikametine gitmekte olan Cengiz Eskici, 17 TG 215 plakalı kamyonunu Kırkağaç'ın Bakır Mahallesine bağlı Harta mevkiinde fren yağı koymak için durdurarak yolun kenarına park etti. Kamyonundan inerek, fren yağı koymak için aracın ön kaputunu açan Cengiz Eskici, bir anda kamyonun hareket etmesiyle aracın altında kaldı. Üzüm dalları ile yüklü 2001 model kamyon, yolun da meyilli olmasından dolayı bir anda hareket ederek Cengiz Eskici'nin üzerinden geçip Kırkağaç-Akhisar karayolunun 37+157 kilometresinde orta refüje çarptı.

Kamyonunun altında kalarak ezilen Cengiz Eskici kaza yerinde hayatını kaybederken, kamyonda maddi hasar meydan geldi. Orta refüje çarparak duran kamyon, daha sonra çekicinin gelmesiyle kaza yerinden kaldırıldı ve yol trafiğe tekrar açıldı.

Akıl almaz bir şekilde hayatını kaybeden 49 yaşındaki sürücü Cengiz Eskici'nin Çanakkale ili Bayramiç ilçesi Çavuşlu Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem