Beratcan'ın katilinin annesi konuştu!

Beratcan'ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın annesi Müge Anlı'nın programına katıldı.

Beratcan'ın katilinin annesi konuştu!
Beratcan'ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın annesi Müge Anlı'nın programına katıldı

Beratcan cinayetiyle ilgili katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın annesi konuştu. Evi taşlanan anne Kaşıkçı, "Can güvenliğimden endişe ediyorum" dedi. Cinayetle ilgili konuşan katil zanlısının annesi, Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük'ün oğlunu bırakmadığını iddia etti.

Katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın annesi,  ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şunları söyledi:

"TÜRKAN OĞLUMUN PEŞİNİ BIRAKMADI"

Biz oğlumuza çok söyledik 'bırak bu kadını' diye. Ama Türkan oğlumun peşini bırakmadı. Ben Türkan'ın da aynı cezayı almasını istiyorum. Benim oğlumun sebebi de Türkan'dır, o çocuğun sebebi de Türkan'dır. Türkan söylemese 'Git böyle yap' Ersin gidip böyle bir şey yapmaz. Oğlum da cezasını çekecek, Türkan Hanım da cezasını çekecek. Gece yarısı evimizi taşladılar. Çığlık çığlığa bir o yana bir bu yana koştuk. Onların ikisi zevkine uydular, bizim suçumuz ne?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler