BBP Başkanı Destici: "Fenerbahçeliyim ama Trabzonspor delegesiyim"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Trabzon Günleri'nde açıklamalarda bulundu.

BBP Başkanı Destici: "Fenerbahçeliyim ama Trabzonspor delegesiyim"

Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri etkinliğinir katılan isimlerden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de açılışta konuşma yaptı.

İlginç mesajlar veren Destici şunları söyledi: 

“Her yıl tertiplenen Trabzon günlerinde bir kere daha sizlerle birlikteyiz. Bugüne kadar Trabzon günlerini hiç kaçırmamaya gayret ettim Eskişehirliyim ama bir yanım Trabzonlu gibi hissediyorum. Bu sevgi beni Trabzonspor delegesi olmaya kadar götürdü hem de bir Fenerbahçeli olarak. Bu sene de rabbim nasip ederse inşallah bir karadeniz turu yapmak istiyorum. Trabzonun fethinden bugüne Trabzon insanı gerçekten anadolunun türk ve müslüman olarak birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe var olmasını bu vatan topraklarındaa birliğini ve beraberliğini korumak adına her daim emek vermiştir ve inanıyorum ki bu katkılarını sağlamaya devam edecektir. Trabzon’da özellikle hain PKK terör örgütüne karşı mücadele edilmiş karadenize sızmalarına karşı fırsat verilmemiştir ve bundan sonra da verilmeyecektir. Karadeniz ve Trabzon kadınıa değinmeden geçmemek lazım Anadolu kadını vefakar cefakardır ama karadeniz kadının cefakarlığı cefakarlığı belki de onun biraz daha üzerindedir. Bütün Karadeniz ve Trabzon kadınlarını sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün  3 Mayıs Türkçüler günü. Bütün Türk dünyasının 3 Mayıs Türkçülük günü kutlu olsun. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim etsin. Birliğimize göz diken hainlere ve fitne odaklarına fırsat vermesin inşallah.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem