Bazı Bakanlıklarda atamalar yapıldı

Adalet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm ile Maliye Bakanlıklarında atamalar yapıldı.

Bazı Bakanlıklarda atamalar yapıldı

Adalet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm ile Maliye Bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre Dışişleri Bakanlığı Uluslararası Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne Büyükelçi İsmail Alper Coşkun, İkili Siyasi İşler Genel Müdürlüğüne Büyükelçi Ahmet Rıza Demirer, Enformasyon Genel Müdürlüğüne Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, Araştırma ve Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne Büyükelçi Aylin Taşhan atandı.

Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Abdurrahman Madan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığına Ahmet Aksu getirildi. Adalet Bakanlığı Bakanlık Yüksek Müşavirliğine Muhammed Said Pamukçu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Kürşad Arat, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Mithat Cansız, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Abdullah Damar atandı.

ATAMA KARARLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler