Bayan Kızılcık'a kadın girişimcilerden ziyaret

Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Emine Gürkök ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Avrasya Pazarı'nda bir süre önce hizmete açılan Kanaviçe Sokağın açılışına verdiği destekten dolayı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık'a teşekkür ziyaretinde bu

Bayan Kızılcık'a kadın girişimcilerden ziyaret

Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Emine Gürkök ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Avrasya Pazarı'nda bir süre önce hizmete açılan Kanaviçe Sokağın açılışına verdiği destekten dolayı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

 Girişimci kadınları her fırsatta desteklemeye çalıştığını belirten Sema Kızılcık, "Kadının sosyal hayatta var olması gerekiyor. Evine gelir getiren bir rol üstlenmeleri toplumumuz adına da son derece önemlidir. Karadeniz kadını zaten çok girişkendir. Kendilerine fırsatlar tanındığında bunu çok iyi değerlendirdiklerini ve ortaya güzel ürünler çıkardıklarını görüyoruz. Onlara sonuna kadar destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

 Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Emine Gürkök ise, "Avrasya Pazarı'nda Kadınlarımıza yönelik tahsis edilen Kanaviçe Sokağın burada farkındalık oluşturduğuna inanıyorum. Buna katkı verdikleri için sayın Valimize ve değerli eşi Sema hanıma teşekkür ediyorum. Ancak farklı bir yer, farklı bir mekan daha olsa bunu da değerlendirmek isteriz" ifadelerini kullandı.

 Görüşme sırasında bayan Kızılcık, kadın girişimcilere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleştirilen 'Gönül Elçileri' ve 'Koruyucu Aile' projelerinden de bahsederek, "Sayın Başbakanımızın eşleri Emine Erdoğan'ın himayelerinde 19 Aralık'ta hayata geçirilen Gönül Elçileri projesi Trabzon'da çok güzel bir şekilde yürütülüyor. Gönül elçilerimiz toplumda çok önemli konulara eğiliyorlar. Bunun yanında Koruyucu Aile Projemiz de var. Yuvalarda ve sevgi evlerinde kalan çocuklarımız için koruyucu aile olmak isteyenlerle görüşmelerimiz sürüyor. Devletin yuvalarda kalan çocuklarımıza her türlü desteği veriyor ama onların bir aile şefkatine ihtiyacı var. Bu projeler çocuklarımıza aile sıcaklığı kazandıracak" diye konuştu.

 Bayan Kızılcık girişimci kadınlara, içerisinde Gönül Elçileri ve Koruyucu Aile projelerinin detaylı olarak anlatıldığı broşürleri dağıttı.

 Aralarında İşadamı Ali Osman Ulusoy'un kızı Hülya Ulusoy'un da yer aldığı girişimci kadınlar ise, kendilerini konakta ağırlayan Sema Kızılcık'a teşekkür etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem