Başkan Genç yeni belediye binası için destek sözü aldı

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara'da gerçekleştirilen İller Bankası Olağan Genel Kurulu'na katıldı.    İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ile görüşen Başkan Genç, kentsel dönüşüm ve altyapı projeleri için Dedeoğlu'ndan d

Başkan Genç yeni belediye binası için destek sözü aldı
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara'da gerçekleştirilen İller Bankası Olağan Genel Kurulu'na katıldı. 
 
İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ile görüşen Başkan Genç, kentsel dönüşüm ve altyapı projeleri için Dedeoğlu'ndan destek sözü aldı.
 
İller Bankası'nın Trabzon'un birçok ilçesinde içme suyu, park, kanalizasyon ve altyapı projeleri yürüttüğünü belirten Başkan Genç, İller Bankası yardımı olmadan belediyelerin bu yatırımları hayata geçirmesinin mümkün olmadığını söyledi.
 
Belediyeler ile İller Bankası'nın kentler için hayati önem taşıyan altyapı projelerini birlikte hayata geçirmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Genç, "18.4 milyar aktif büyüklüğe ulaşan İller Bankası'nın yerel yönetimlere, altyapı ve dönüşüm projelerine destek verecek olması bizleri de mutlu ediyor. Trabzon şu anda kentsel dönüşüm projeleriyle şantiyeye dönmüş durumda. Bu projelerin hızlı bir şekilde bitirilmesi için İller Bankası'nın sağlayacağı finans desteği bizler için çok önemli. Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Pazarkapı etabında TOKİ ile birlikte yapacağımız belediye hizmet binamız, hükümet konağı ve diğer sosyal tesisler için sağlayacağınız destek için sizlere şimdiden bir kez daha teşekkür ediyorum. Şu anda Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile birlikte aynı binada hizmet veriyoruz. Bu nedenle yer sıkıntımız söz konusu. Buraya yapacağımız, kendimize ait müstakil binamıza taşınırsak, hizmetlerimizi daha rahat bir şekilde verme imkanımız olacak" dedi.
 
İller Bankası'nın kurulduğu günden bu yana şehirlerin altyapı ve üst yapı projelerinin gerçekleştirilmesinde çok büyük desteklerinin olduğunu belirten Dedeoğlu ise İller Bankası tarafından Trabzon'da finanse edilen birçok projenin bitirildiğini ve bazılarında ise çalışmaların hâlâ devam ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler