Başına ödül konan PKK’lı öldürüldü

Bitlis’te düzenlenen operasyonda başına 1 Milyon TL ödül konan Garzan eyalet sorumlusu Hemgin koçer kod adlı C.A. ile birlikte 2 PKK’lı öldürülürken 2 terörist yaralı olarak ele geçirildi.   4 kişilik terörist grubun Güroymak ilçesi hükümet konağı, polis

Başına ödül konan PKK’lı öldürüldü
Bitlis’te düzenlenen operasyonda başına 1 Milyon TL ödül konan Garzan eyalet sorumlusu Hemgin koçer kod adlı C.A. ile birlikte 2 PKK’lı öldürülürken 2 terörist yaralı olarak ele geçirildi.
 
4 kişilik terörist grubun Güroymak ilçesi hükümet konağı, polis ve korucu kontrol noktalarına saldırı yapacağı ihbarı üzerine kontroller sıklaşırken İHA’larla ilçeye girmeye çalışan teröristler tespit edildi.
 
Yapılan teslim ol çağrısına ateşle karşılık veren teröristlerle girilen çatışmada aralarında saldırının planlamasını yaptığı ileri sürülen Garzan Eyalet Sorumlusu Hemgin Koçer kodlu C.A’nında bulunduğu 
Muş’un Hasköy İlçe Jandarma ve korucuların PKK’lılara teslim ol çağrısına ate şle karşılık vermesi PKK PKK’lı öldürüldü. 2 PKK’lı ise yaralı olarak olay yerinden kaçtı ancak operasyonun devamında yakalandılar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem