Başbakana saldırmayı planladılar ama...

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya'da katıldığı programa canlı bomba saldırısı yapmak isteyen ve öncesinde keşif yaptığı belirlenen DAEŞ üyesi 11 şüpheliden 2!si tutuklandı. Diğer 9 kişi ise adli konrol şartı ile serbest bırakıldı   Alınan bilgiye göre; A

Başbakana saldırmayı planladılar ama...
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya'da katıldığı programa canlı bomba saldırısı yapmak isteyen ve öncesinde keşif yaptığı belirlenen DAEŞ üyesi 11 şüpheliden 2!si tutuklandı. Diğer 9 kişi ise adli konrol şartı ile serbest bırakıldı
 
Alınan bilgiye göre; Ahmet Davutoğlu'nun memleketi Konya'da cuma günü katıldığı İslam Dünyası Turizm Başkenti Konya Tanıtım Programı ve Kutlu Doğum Özel Programında DAEŞ'in canlı bomba saldırısı planladığı ortaya çıktı. Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi tarafından İsa Almseytef (25)’in bombalı saldırının gerçekleştirilmesi için keşif yaptığı bilgisini alan polis, şüpheliyi takibe almış, 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından İsa Almseytef ile 5 Suriyeli yakalanmıştı. 6 şüphelinin ifadesini alan polis, bu bilgi doğrultusunda 5 kişiyi daha yakaladı.
daes.jpg
 
Polisteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1’i kadın 9 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler