Başbakan Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi Üsküdar Saffet Çebi İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.Gazetecilere kısa bir açıklama yapan Erdoğan, "Öncelikle 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimlerinin siyasi tarihimiz için ilk olması bakımından önemi

Başbakan Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi Üsküdar Saffet Çebi İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

Gazetecilere kısa bir açıklama yapan Erdoğan, "Öncelikle 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimlerinin siyasi tarihimiz için ilk olması bakımından önemi çok büyük. İlk kez milletimiz aracısız kendi cumhurbaşkanını seçiyor. Direkt olarak seçiyor. Gerçekten sakin diyebileceğim ama heyecanlı süreç geçirdik.

Bu sürecin içerisinde de milletim birçok şeyi değerlendirme fırsatı buldu. Bugün yapılacak, yapılmakta olan seçimin ülkemiz, milletimiz, Türk demokrasisi için hayırlı olmasını temenni diyorum. Katılımın yüksek olması en büyük temennimiz oldu. Sandıklar açıldığında da bunu göreceğiz. Hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem