Başaran ve arkadaşlarına yazılanlar isyan ettirdi

Ünlü isimler kötü yorum yapanlara tepki gösterdi

Başaran ve arkadaşlarına yazılanlar isyan ettirdi

Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a giden Başaran Yatırım Holding'e ait özel jet düştü. 3'ü mürettebat 11 kadın hayatını kaybetti. Jette Hüseyin Başaran'ın  bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı vardı. Aralarında Yıldız Tilbe, Şeyma Subaşı Buse Terim ve Ömür Gedik'in de bulunduğu sanat ve sosyete camiasının tanınan isimleri Mina Başaran ve arkadaşlarına böyle veda etti...

ÖMÜR GEDİK SOSYAL MEDYADAKİ BAZI YORUMLARA KIZDI
Ne Mina Başaran'ı ne de uçaktaki arkadaşlarını, pilot ve mürettebatı tanıyorum. Ama haklarında yazılan yorumlar tahammül edilecek gibi değil. 11 can gitmiş, nedir bu zengin düşmanlığı... İnsanımız ne ara bu kadar kötücül oldu...

Hande Doğandemir
Bugünkü üzücü uçak kazasıyla ilgili öyle yorumlar okudum ki insanlığımdan utandım. Böyle acı bir olayda bile nasıl bu kadar acımasız vicdansız ve kalpsiz olabilirsiniz, hiç tanımadığınız insanlara karşı bu kadar kin ve nefret dolu olmanın ağırlığını nasıl taşıyorsunuz?

Can Yılmaz
Düşen uçak ile ilgili sosyal medyada yazılanlara bakınca anlaşılıyor ki, çürümüşüz biz, acınacak haldeyiz…

Müjgan Ferhan Şensoy
Çok üzgünüm, söyleyecek söz bulamıyorum, ailelerine sabırlar diliyorum. Bu tarifsiz acı hakkında kimse hadsiz bir yorum yapmaya kalkmasın.
mina
mina

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem