Bakan Soylu ve vatandaşlar TRT binasında

Bakan Süleyman Soylu ve Vatandaşlar TRT binasında...

Bakan Soylu ve vatandaşlar TRT binasında
Yaşanan gelişmeler üzerine TRT binasınagiren Askerlerin çıkarılması sonrasında Vatandaşlar ve Çalışma ve Sosyal Güvenli Bakanı Süleyan Solu TRT binasına gitti.

Bildiriyi okuyan spiker Tijen Karaş, yaptığı açıklamada Binaya giren askerlerin tehdit edip ellerini bağlayarak bildiri okuttuğunu söyledi. 

Çalışma Sosyal Güvenli Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "şimdi yapılması gereken bu miletin haysiyetinin ve özgürlüğünün temsili olab TBMM'ye sahip çıkmaktır. Buraya Mehmetçiğimizi gönderip kandıranlar tatbikat olduğunu söyledi. Bir tekine zarar gelmedi. Demokrasiye sahip çıkan ülkemizin geleceğine sahip çıkan herkeşe teşeüür ediyorum. Trt personeline gçimiş olsun diyorum. Meydanları terketmeyiniz. Türkiye bütün dünyaya milleti ile örnek vermektedir. Bugün fettullahcı guruba millet en güzel cevabı vermiştir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem