İçişleri Bakanı Süleyman Soylu koronavirüse yakalandığını açıkladı.
Süleyman Soylu'nun sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:
Pazartesi günü kendimizi iyi hissetmeyince tekraren yaptırdığımız test; eşim, kızım ve bende pozitif çıktı.
Düne kadar evde sürdürdüğümüz tedavi doktorlarımızın tavsiyesi ile hastane ortamına nakledilmiştir.
Şükürler olsun, şimdi biraz daha iyiyiz.
Bu vesile ile tüm hastalara ve İzmir depreminde yaralananlara acil şifalar, depremde hayatını kaybeden İzmirli hemşehrilerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.
Tüm Yorumlar (19)
HASAN KÜÇÜK
5 yıl öncesayın bakanım çok geçmiş ALLAH acil şifalar versin seni ailene ve büyük türk MİLLETİNE bağışlasın amiin
Osman-61
5 yıl önceCenab-ı Allah'tan acil şifalar dilerim.
tursun
5 yıl öncegeçmiş olsun hemşerim
davut
5 yıl önceAllah şifa versin. Umarım yaptığı nefret söylemlerini düşünmek için bunu bir fırsat olarak görür sayın bakan.
Yavuz
5 yıl önceGeçmiş olsun bakanım.Allah acil şifalar versin size ve ailenize..
yakun
5 yıl önceAllah' ın hikmetine sual olmaz. Hiç bir beddua havada kalmaz.
Vatandaş
5 yıl önceÇok çok geçmiş olsun.Rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin
1461
5 yıl önceSayın bakanım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Ali Papa
5 yıl önceOncelikle çok geçmiş olsun. ALLAH tüm aileye şifa versin. Kısa zamanda tüm diğer hastalarımızda birlikte sağlık haberlerini alırız inşAllah. ABD başkanının hastalığı bile aynı gün açıklanırken, sn Soylununkinin 6 gün sonra açıklanması, sn Sağlık bakanımızın da belirttiği gibi, hastaneye yatırılacak kadar önemli semptomları olmadığından ertelenmiştir, yoksa kamuoyundan saklamak için değil.
hocaf
5 yıl önceGeçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.
Trabzonlu
5 yıl önceBakanımıza çok geçmiş olsun. Sayın İmamoğlu korona virüs olduğunda sevinç çığlığı atan soysuzlara yazıklar olsun
Halil ibrahim
5 yıl önceAk partili deyilim, oy moy yok. Ama sağlık başka bir şey. Geçmiş olsun. Acil şifalar.. hayırlısı ile iyileş yine eleştireceğim seni..
hk
5 yıl öncegeçmiş olsun başkan ve ailesi izmirede ayrıca başsağlığı ve şifa
Bondikali
5 yıl önceBakanim diye bilirsin bakanimiz soru isareti
Görünen köy.
5 yıl önceSayın Bakanımız ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor yüce Allah tan acil şifalar diliyorum.
sabri ÜÇÜNCÜ TCK TRABZON
5 yıl önceSayın bakanımıza ve ailesine ALLAH'tan şifalar dilerim..çok geçmiş olsun.
Yunus Ölmez
5 yıl önceSaygıdeğer bakanımıza ve ailesine geçmiş diyor, Rabbimden şifalar diliyorum.
Erkan
5 yıl önceSayın Bakanımıza geçmiş olsun.Sayın Soylu Türkiye Cumhuriyeti iç işleri bakanıdır.Yani Türkiye de yaşayan herkesin bakanıdır.Ancak fetöcü veya pkk yandaşlarının bakanı olamaz.Bakanımız değil diyenlere cevabımızdır.Türkiyenin en başarılı iç işleri bakanıdır.ona ancak fetöcü ve pkk yandaşı beddua eder.Barış dili diyen kişiye cevaba gelince.Elinde silahla dağda gezip insanına kurşın sıkana barış dili falan yok.Soylu en doğrusunu söylemiştir.Ayrıca beddua ettiğini ima edip bakanımız değil diyenler için savcılık soruşturma başlatmalıdır.Sanmasınlar ki buraya yazdım tespit edilemez.
BenDeniz
5 yıl önceTrabzonlulara rum pontus yakıştırması yapan esenler belediyesinin başı tefik göksuyu o süreçde iki sefer ziyaret edip destek veren siliyman soyluya üzüldüm geçmiş olsun diyorum!