Bakan Çelik Trabzon'da!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Trabzon’da iki gün boyunca koordinasyon toplantıları gerçekleştirerek, fındığı ve sektörün sorunlarını konuşacak.    Dün gece saatlerinde havayolu ile Trabzon’a gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Ç

Bakan Çelik Trabzon'da!
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Trabzon’da iki gün boyunca koordinasyon toplantıları gerçekleştirerek, fındığı ve sektörün sorunlarını konuşacak. 
 
Dün gece saatlerinde havayolu ile Trabzon’a gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, iki gün boyunca Bakanlık Merkez Birimleri ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirecek. Trabzon'da bir otelde düzenlenen toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirilirken, Bakan Faruk Çelik başkanlığında Bakanlık Merkez Birimleri ve ilgili kuruluşların birim amirlerinin katılımları ile bakanlık koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Öğleden sonraki toplantının da basına kapalı olarak gerçekleştirileceği belirtilirken, Bakan Çelik başkanlığında Bakanlık Merkez Birimleri ve ilgili kuruluşlar, bölge il müdürleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşların müdürlerinin katılımları ile bölgesel genişletilmiş bakanlık koordinasyon toplantısı yapılacak.
 
İki gün boyunca sürecek olan koordinasyon toplantılarında sonunda Bakan Çelik başkanlığında, sektörlerle ilgili tüm paydaşların katılımları ile fındık sektörü değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecek.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem