Bakan Bayraktar Trabzon'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasınca (TTSO) kent merkezindeki restoran olarak kullanılan tarihi Cephanelik'te, Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve T

Bakan Bayraktar Trabzon'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasınca (TTSO) kent merkezindeki restoran olarak kullanılan tarihi Cephanelik'te, Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve TTSO meclis üyeleri ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıya katıldı.

Bayraktar, Libya, Suriye, Kuzey Afrika ve Ortadoğu'daki olayların Türkiye'yi çok yakından ilgilendirdiğini ifade etti.

Bakan Bayraktar, artık siyaset yapma döneminin bittiğini, bundan sonra yapacakları işlerle kendilerini göstereceklerini ifade ederek, "Ne derlerse desinler bizim siyasetçi olarak moralimizin bozulmaması lazım. Her zaman halkımızın ve milletimizin hizmetinde olacağız, verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz" dedi.

Bugün mazlum milletlerin dünyanın neresinde olursa olsun yoksulluk, açlık ve susuzluk çeken milletler ile devletlerin gözünü, yönünü Türkiye'ye çevirdiğini belirten Bayraktar, "Türkiye'yi örnek almak istiyorlar. Artık Türkiye laf dinleyen, onun bunun dediklerine göre hareket eden, ondan bundan para dilenen bir ülke değil örnek alınan, lafı dinlenilen bir ülke durumundadır. Bugün Ortadoğu'da herhangi bir eylem yapılacaksa dünyanın güç dengeleri Türkiye'yi hesaba katmak, Türkiye'ye sormak zorundadır. Bu, Türk milletinin sayesinde oldu" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem