Bahçeli'den zehir zemberek sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçei partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a 'Twitter polisliğine soyundu' dedi. İşte Bahçeli'nin konuşmasın satır başlar: Milli İradeye Saygı mitinglerine çıka

Bahçeli'den zehir zemberek sözler
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçei partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a 'Twitter polisliğine soyundu' dedi. İşte Bahçeli'nin konuşmasın satır başlar:
 
Milli İradeye Saygı mitinglerine çıkan Erdoğan ve PKK'lı müttefklerinin birliğimizi yıkmaya solukları yetmeyecektir. 
 
Erzurum bölücüleri hayal kırıklığına uğratmıştır. 
 
Hiç kimse dönemsel gücüne güvenmesin. 
 
Erdoğan'ın, insanları belediye otobüsleriyle toplayarak getirdiği mitinglerin bir etkisi olmayacaktır. 
 
Bizde mangal gibi bir yürek, çelik gibi bir irade vardır. Allah'ın himmeti ve dava arkadaşlarımızın fedakarlığı, elimizde üç hilalimiz bulunmaktadır. 
 
Eski alışkanlıklarla yeniyi kavramak çok zordur. Bunun için çağı yakalamak, hem siyaset için hem de siyaset yapıcılar açısından oldukça önemli ve öncelikli görünmektedir. Toplumsal yapının gerisine düşmüş, sosyolojik dip dalganın dibinde kalmış yönetimlerin başarısızlıkları bir yana, huzursuzluğun yegane kaynağı olduğunu ciddiyetle not etmek gerekir. 
 
Tarihin tekerrür edeceğini, entellektüel sohbetlerinde sürekli ifade edenlerin ne kadar sorunlu ne kadar tehlikeye açık olduğunu itiraf etmeleri gerekiyor.
 
İPİNİ KOPARMIŞ ŞAMANDIRA
 
Başbakan Erdoğan otoriter arzuların yakın markajına girmiştir. İpini kopartmış şamandıra misali nerede akıllanacağı belli değildir.
 
Erdoğan, büyüklük taslamış, kendini Kaf Dağı'nın tepesinde görmüştür. Yıllardır yabancılaştırmanın, ötekileştirmenin tüm örnekleri Erdoğan'ın hükümeti aracılığı ile yaygınlaştırılmıştır. İleri demokrasi iddialarının kuyruklu yalan olduğu iyice netleşmiştir.
 
YENİ LAKAP: TWİTTER POLİSİ
 
Başbakan twitter polisliğine soyunmuş, öğrencileri azarlamış, çiftçileri sövmüş , sanatçıları suçlamıştır. Kendisinden olmayan her canlıya ateş püskürtmüştür. Kendini beğenmişliğin son aşaması budur.
 
Halka gözünü, gönlünü, kulağını kapatanlar uzun ömürlü olamaz dediğimiz günler görmezden gelinmiştir. Halkın son derece insani taleplerine kulak verelim tavsiyelerini, çoktan gündeminden çıkarmıştır. Bugünün dünyasında, özgürlükler artık gözardı edilemez sözleri kayda değerdir. 
 
Erdoğan köşesi olmayan kenarları kalmış birisine dönüşmüştür. İleri demokrasi diyen kişiyle Taksim'e çıkanlar işgal kuvvetidir diyen kişi aynıdır. Sayın Başbakan gerçek işkalcilerle düşüp kalkan onlara ikramda bulunan biri varsa o sensin. Yabancılar seninle İstanbul'a konmuş. şeyhler senin yardımı ile Boğaz'ı parsellemiştir. 
 
Erdoğan'a göre genç kardeşlerim oyuna gelmiştir. Birileri kardeşlerimi yeşil diye aldatmıştır. Erdoğan bilmedilir ki masumane taleplerle gençleri azarlamak kendisine bir şey kazandırmayacaktır.
 
Erdoğan bilmelidir ki, şiddete varmayan taleplerle ortaya çıkan gençleri küçümsemek kendisine bir şey kazandırmayacaktır. Başbakan unutma ki Türk gençliği aldatmaz, aldanmaz ve kimsenin oyununa da bile bile kapılmaz. 
 
GENÇLİK CEVABINI VERECEK
 
İnanıyorum ki Başbakan'ın bu hafife alan tavrına en güzel cevabı da Türk gençliği bizzat kendisi verecektir. Başbakan Erdoğan Milli İradeye Saygı mitingleri düzenlemektedir. Kullandığı dil son derece ayrımcı ve istismarcıdır. Başbakan Erdoğan özellikle manevi değerlerimizi siyasi malzeme yapmaktan vazgeçmemektedir. Sanki yüce dinimizi kendi tek eline almış gibi konuşmuştur. 
 
BESMELE ÇEKMESİNİ TEK KENDİSİ Mİ BİLMEKTEDİR
 
Erdoğan, Samsun mitinginde "Namazda, kıyamla direniriz onlar milyonlarca tweet atsın, bizim beslemelemiz bütün tuzağı bozar" demiştir. Bunlar ancak düşmana karşı söylenecek sözlerdir. Kendisini ne zannetmektedir. Besleme çekmesini bir tek kendisi mi bilmektedir. Yüce dinimizi aslı astarı olmayan ifadelere payanda yapmaktan hiç mi yüzü kızarmamaktadır. Başbakan ulema mıdır, bu ehliyeti kendisinde nasıl bulabilmektedir. İlahiyat profesörleri, İslam alimleri Başbakan'ın İslam aldatmasına, nereye kadar tahammül edeceksiniz
 
ABD ASKERLERİNE DUA ETTİĞİNİ UNUTMA
 
Başbakan Erdoğan'ın fetva vermesine nereye kadar suskun kalınacaktır.İlahiyat fakültesinde görev alanlarımız, din adamlarımız nerededir. 
 
Besmele çeken Erdoğan ABD askerlerine dua ettiği zamanları ne zaman unuttu? Şeytani bir eğilimdir. Başbakan'ın süreç dediği ihanetin peşinden gidenler doğru yolda değildir. İşte bu günahın karesidir. Papaz cübbeleri giydiğini, kiliseleri onardığını Türk milletinin unuttuğunu mu sanmaktadır.
 
Terörist başına peygamber diyenlerle aynı çizgide, aynı safta yer almak ne demektir. 
 
Sayın Başbakan başörtülü kızlarımıza saldıranlar kimlerdir. Camilerde içki içenler kimlerdir. Müslümanları birbirine düşürmeye çalışma. Düşmanlıkları, inanmayan kamplaşmasını geri dönülemez noktalara taşımaya çalışma. Erdoğan'ın yönetiminde Türkiye belirsizliğe doğru ilerlemektedir. Çare demokrasi içinde aranmalıdır. Yöntem demokratik mekanizmaların harekete geçirilmesiyle uygulanmalı. Şikayet ve itirazlar giderek yoğunlaşmaktadır.
 
Erdoğan kendisi ve yaptığı görevini yeterlilik düzeyini gözden geçirmelidir. Sorumlu davranacak basireti göstermelidir. 
 
ÜÇ HİLAL BAYRAK TARTIŞMASI
 
Hem İmralı canisi ile müzakere edeceksin hem Türk bayrağına sahip çıkacaksın. Hem Türklüğü silmeye çalışacak hem bayrak asın diye yaygara koparacaksın. Erdoğan'ın üç hilal bayrak sevdası tuhaftır. Üç hilalin altında kendisine yer yoktur ve olmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler