Bahar Ayvazoğlu ve yönetiminin 1. yılı

Haber61 / Haber Servisi - Süleyman Özışık ve Hikmet Genç Trabzon’da programa katılacak.   Bahar Ayvazoğlu yönetimindeki Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Yönetimi 1. yılının dolması nedeniyle  bugün bir programla kutlayacak. Hamamizade İhsanbey Kültür Mer

Bahar Ayvazoğlu ve yönetiminin 1. yılı
Haber61 / Haber Servisi - Süleyman Özışık ve Hikmet Genç Trabzon’da programa katılacak.
 
Bahar Ayvazoğlu yönetimindeki Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Yönetimi 1. yılının dolması nedeniyle  bugün bir programla kutlayacak. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde saat 14.00’da ‘Son Kale Türkiye’ başlıklı programda 1 yıl içerisinde neler yapıldığı anlatılacak. Ayrıca programın misafir konuşmacıları ünlü yorumcu ve yazarlar Hikmet Genç ve Süleyman Özışık olacak. 
 
Genç ve Özışık burada Türk siyasetindeki yeni gelişmeleri yorumlarken soruları da cevaplayacaklar.
Kadın Kolları Basın Sorumlusu Çiğdem Ertem, “1. yılımızı özel bir günle taçlandırmak istedik. Bu nedenle özel bir program hazırladık. Herkesi davet ediyoruz” dedi.
 
Programın yapılacak olduğu Hamizade Kültür Merkezi’nde ayrıca Azerbaycan’a destek amaçlı imza kampanyası gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem