Baba ve annesine asker selamı ile veda etti

Giresun'daki kazada şehit olan Sadettin Şahin ve eşi Nihan Şahin'in kızları anne ve babasını asker selamı ile uğurladı.

Baba ve annesine asker selamı ile veda etti

Helikopter kazasında şehit olan Sadettin Şahin ve eşi Nihan Şahin'i kızları asker selamı ile uğurladı.

Giresun’da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Jandarma Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihan Şahin, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Kızları anne ve babasına asker selamı verdi.

Giresun’da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Giresun İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin için Kocatepe Camii’nde cenaze namazı kılındı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Nihan Şahin’in annesi Oya Kurt, kızları 14 yaşındaki Pelin ve 17 yaşındaki Selin taziyeleri kabul etti.

Şahin çiftinin kızları Pelin ve Selin’in ev taşıyan babaannelerine yardım etmek için Giresun’da kaldığı ve bu nedenle helikoptere binmedikleri öğrenildi.

Kızları anne ve babasını asker selamıyla son yolculuğuna uğurladı

Şehit Sadettin ve Nihan Şahin’in Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlarda bir süre taşındıktan sonra top arabasına koyuldu. Top arabasının geçişi sırasında kızları Pelin ve Selin anne ve babasını asker selamıyla uğurladı. Top arabasının geçişi sırasında 14 yaşındaki Pelin’in, “Benim babam ölmedi şehit oldu” sözleri ise yürekleri dağladı. Törenin ardından Saadettin ve Nihan Şahin çiftinin naaşları, Pursaklar Altınova Mezarlığında toprağa verildi.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler