Azerbaycan'ın 12 askeri şehit oldu!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı:Ermenistan ile sınır hattında çıkan çatışmalarda dün geceden bu yana 12 Azerbaycan askeri şehit oldu.   Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında Ermeni güçleri Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açtı, evine top mermisi isa

Azerbaycan'ın 12 askeri şehit oldu!
Azerbaycan Savunma Bakanlığı:Ermenistan ile sınır hattında çıkan çatışmalarda dün geceden bu yana 12 Azerbaycan askeri şehit oldu.
 
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında Ermeni güçleri Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açtı, evine top mermisi isabet eden bir kişi hayatını kaybetti.
 
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çatışma
 
Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Ermenistan ordusunun Azerbaycan mevzilerine 82 ve 120 milimetrelik havan topları, top ve büyük çaplı silahlarla ateş açtığı bildirildi. 
 
Ermenistan ordusunun askeri mevzilerin yanı sıra cephe hattına yakın bölgelerdeki yerleşim birimlerini de ateşe tuttuğu, Azerbaycan ordusunun da ateşle karşılık verdiği belirtildi.
 
Cephe hattında Ağdere, Terter, Ağdam, Hocavend ve Fuzuli bölgelerinde şiddetli çatışmaların yaşandığı, olaylarla ilgili kamuoyunun bilgilendirileceği kaydedildi.
Öte yandan Azerbaycan basınında çıkan haberlere göre, Terter ilinin Karağacı köyünde bir eve Ermeni güçlerinin attığı top mermisi isabet etti. Evde bir kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin yaralandığı bildirildi.
 
Azerbaycan ordusunun karşılık vermesiyle sabah saatlerinden itibaren çatışmaların yaşandığı bölgede 3 Ermeni askerin öldürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler