Ayşe Sula Köseoğlu o fotoğrafları yorumlayanlara fena kızdı

Haber61/Haber Servisi - Dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili TBMM’de yapılan oylama sırasında gündem olan kareyle ilgili yeni gelişme..  Ak Parti Milletvekillerinin birlikte oy verirken çekilen fotoğrafta Başbakan Davutoğlu’nun arkada çıkması sonras

Ayşe Sula Köseoğlu o fotoğrafları yorumlayanlara fena kızdı

Haber61/Haber Servisi - Dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili TBMM’de yapılan oylama sırasında gündem olan kareyle ilgili yeni gelişme.. 

Ak Parti Milletvekillerinin birlikte oy verirken çekilen fotoğrafta Başbakan Davutoğlu’nun arkada çıkması sonrası ‘Başbakan değişimi olacağından hemen havası söndü. Milletvekili arkadaşları da ona sırtını döndü’ imasında bulunulmuştu.

Özellikle CHPli Milletvekili Barış Yarkadaş kendi haber sitesinde o fotoğrafı böyle imalı koymuştu. Buna sinirlenen Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula köseoğlu, Yarkadaş’ı fitne çıkarmakla suçladı ve aynı fotoğraf karesinin devamındaki fotoğrafları örnek gösterdi.

“Biz emeğin partisiyiz vefanın partisiyiz” diyen Köseoğlu, “Asla böyle birşey olmadı. Orada aniden gelişen bir konu. Biz bakarken sayın Başbakanımız yaklaşmış. Sonrasında zaten birlikte çekildiğimiz fotoğraflar var. Bu kısmı sadece görüp de diğer kısmı görmemek fitnelik, fesatlıktır. Zaten bunların siyasetleri de bu şekilde. Samimiyetsiz ve halkı kandırmak üzerine… Büyük Türk Milleti böyle oyun içinde oyun yapmaya çalışanları zaten sandıkta hesabını görüyor” dedi.

 

13250342_1170516519709493_1233491547_n.jpg

13228033_1170520203042458_1300251907_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem