Atm’de Soygun Dehşeti - Bursa haber

Bursa'da bir bankaya ait ATM cihazına para yüklemek isteyen iki banka görevlisi, kasklı ve silahlı soyguncunun hedefi oldu.

Atm’de Soygun Dehşeti - Bursa haber

Bursa'da bir bankaya ait ATM cihazına para yüklemek isteyen iki banka görevlisi, kasklı ve silahlı soyguncunun hedefi oldu. Soyguncu, banka görevlilerinin kıvrak zekası sonucu paraları alamadan kaçmak zorunda kaldı.

Olay, Veysel Karani Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan ATM noktalarında meydana geldi. ATM cihazına para yüklemek için gelen güvenlik görevlisi ile banka yetkilisi, ATM cihazlarının dükkan içinde kalan kısmına geçerek çalışmaya başladı. Yetkililer, cihaza para yüklediği sırada içeri kasklı bir şahıs girdi. Siyah motosiklet kıyafetli ve kasklı soyguncu, elinde bulunan silahı görevlilere doğrulttu. O esnada banka görevlisi, elindeki paralarla kendini içeride ikinci bölmeye atarak kapıyı kilitledi.

Silahlı güvenlik görevlisi ile karşı karşıya kalan soyguncu, bir anlık kararsızlığın ardından kaçmaya başladı. O sırada ATM'den para çeken ve cihazlarının arka bölümünden sesler duyan Orhan Yavuz isimli vatandaş, soyguncunun kaçtığını gördü. Peşinden koşan Yavuz, kasklı soyguncuyu yakalayamasa da, arka sokakta beyaz bir arabaya bindiğini tespit etti. Hemen polis ekiplerine haber verilmesiyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Ana güzergahlarda tedbir alan ekipler olayla ilgili güvenlik kameraları ve şahitlerin ifadesine başvurdu. Soyguncuyu kovalayan Orhan Yavuz, "O sırada ATM'den para çekerken, banka görevlisinin polisi arayın, yardım edin dediğini duydum. Sokağa baktığımda, kafasında kask olan siyah giyimli bir kişinin kaçtığını gördüm. O sırada polise haber vererek soyguncuyu kovaladım. Ancak sokağa döndüğünde beyaz bir arabaya binip gittiğini gördüm" dedi.

Kendini içerideki ikinci bir kapının arkasına kilitleyen Cihat K. ile güvenlik görevlisi Mustafa Ş, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler